Зеновій Бермес, уповноважений з питань захисту прав підприємців по місту Львову та Львівській області:”Підприємці, які дотримуються закону, не можуть досягти успіху”

|

“Значна частина підприємців, які сьогодні торгують на вулиці, існують поза законом, вони навіть не мають відповідних дозволів. Відтак на вулиці сьогодні чиниться злочин. Підприємці торгують товаром, який є неякісним та забороненим – найчастіше його привозять із Польщі. Причиною цього є важкі умови бізнесу та непроінформованість підприємця і все це призводить до того, що нормальний бізнес у Львові сьогодні не приживається, адже ті, хто дотримується законодавства, не можуть досягти успіху.

Але, на мою думку, і правоохоронні органи повинні боротися із злочинністю, а не із підприємницькою діяльністю. У травні ми плануємо провести круглий стіл „Чи є майбутнє бізнесу у Львові?“, там порушуватимемо вказані проблеми. Ви самі могли почути, що підприємців, які телефонували на “гарячу лінію”, сьогодні найчастіше цікавила інформація, що стосується їх діяльності, адже законодавство сьогодні постійно змінюється”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *