Тарас Стецьків, народний депутат від фракції “Наша Україна”: “Якщо вибори буде визнано недійсними, будуть повторні вибри і знову буде бійка”

|

Щодо наших подальших дій, то найперше – буде звернення до міжнародних інстанцій, цього результату ми не визнаємо і будемо оскаржувати це рішення. Я думаю, що ми доб’ємося через міжнародні інстанції скасування такого рішення. Якщо вибори визнають недійсними, будуть повторні вибори і знову буде бійка. Щоправда, я припускаю і те, що ситуація, яка зараз складається у Верховній Раді, може привести до відповідного рішення ВРУ в нашу користь.

При потребі ми будемо подавати і до суду. Вони промахнулися на одному: дали нам можливість взяти з кожної дільниці протоколи з мокрими печетками, а тому в нас є юридичні підстави довести в суді, що ми вибори виграли. Якби вони нам не дали цих протоколів, звісно, вони могли б бюлетені переписати. Але протоколи є . Тому в нас є всі підстави сподіватися, що судове рішення може відбутися. Але ми будемо ситуацію нагнітати, в разі якщо будемо бачити, що вирішення питання затягують, будемо кликати вулиці. Ситуація в Мукачево так не залишиться: братки будуть поставлені на місце – бандити мають сидіти в тюрмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *