Михайло Сендак, голова Львівської обласної ради: “До кінця тижня я зустрінуся з Литвином”

|

“Я доручаю юридичному відділу обласної ради підготувати звернення до Голови Верховної Ради України розглянути питання про дострокове припинення повноважень нинішнього складу Львівської обласної ради. Я зараз перебуваю на лікуванні у Києві, а тому зустрінуся до кінця тижня з Литвином і змалюю йому ситуацію, що склалася.

На такий крок я іду тому, що, як я зазначив у своєму зверненні, частина депутатів, тобто, вся група “Соціальна справедливість” і частина групи “Ділова Львівщина” ігнорують свої депутатські обов’язки – вони не відвідують пленарні засідання сесії та засідання комісій, а відтак зривають роботу сесії обласної ради, як сьогодні. Я до останнього моменту надіявся, що депутати від “СС” прийдуть на сесію, бо не бачив причин, аби вони не приходили – всі питання в порядку денному були виключно господарськими. Однак вони цього не зробили.

Крім того, я звернуся до Генеральної прокуратури із заявою про те, що певні особи погрожують мені смертю. Як розповів мені мій зять, до нього кілька днів тому приходили люди з оточення одного з чільних представників “Соціальної справедливості” з Дрогобича і вкотре намагалися вмовити зятя виступити проти мене. А коли, той відмовився, то вони сказали, що мене все одно вб’ють, якщо я не поступлюся і не напишу заяву на звільнення за власним бажанням. Я хочу, щоби Генпрокуратура це дослідила.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *