Мирослав Гавриляк, працівник юридичного управління Львівської міської ради: “Ми хочемо звільнити земельну ділянку, яка фактично є самовільно зайнятою”.

|

Вищий господарський суд, розглянувши у відкритому судовому засіданні скаргу ВАТ “Львівський завод телеграфної апаратури” постановив задовільнити касаційну скаргу заводу і рішення Господарського суду Львівської області залишити без змін, а рішення Апеляційного суду скасувати. На підставі цього Господарський суд Львівської області виніс ухвалу, відповідно до якої виконавча служба приступила до виконання рішення, яке передбачало, що ТзОВ “Каркас Люкс” має звільнити займану ним земельну ділянку по Городоцькій, 179.

Львівська міська рада зверталася з листом у виконавчу службу про виконання даного рішення. Питання щодо надання альтернативних ділянок тим підприємцям має вирішувати “Каркас Люкс”, адже з ними укладало договори саме це товариство. Але на даний момент в Господарському суді Львівської області ще слухається справа за позовом ТзОВ “Каркас Люкс” до ЛМР.

Наразі ми хочемо звільнити земельну ділянку, яка фактично є самовільно зайнятою, бо ЛМР “Каркасу Люкс” не давала в оренду земельну ділянку для розміщення ринку. Можливо щось інше давала, але саме земельну ділянку – ні.

Як події розвиватимуться далі не знаю, Державна виконавча служба просто повинна виконати рішення суду. Ми вже нічого не вимагаємо, адже у нас є рішення суду. Якщо до нас звертатимуться підприємці, то я не виключаю можливості, що ми розглядатимемо їхні прохання . Зрозумійте, ми не говоримо зараз про людей, ми маємо справу з адміністрацією “Каркас Люкс”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *