“Справа Лапінського”: далі буде? - „Львівська газета“, 25 лютого

|

Зазнали фіаско надії відомого кікбоксера Сергія Лапінського й одного з його товаришів Романа Р. найближчим часом вийти на волю, оскільки їхній товариш Володимир Б. усю виявлену в салоні “Ауді” зброю визнає своєю.

Як поінформував “Газету” начальник кримінальної міліції УМВС у Львівській області, полковник Олександр Сич, усі затримані перебуватимуть за ґратами “визначений законом термін”. Пан Сич запевнив, що найближчим часом до Львова прибудуть потерпілі (невідомі розбійники, погрожуючи зброєю, на території Львівщини позабирали в них престижні авто) з Донецька й Івано-Франківська. Відбудуться очні ставки, на яких колишнім автовласникам покажуть усіх трьох затриманих біля села Ясенів Золочівського району.

Нагадаємо, що 17 лютого в автомобілі “Ауді А6”, пасажиром якого був чемпіон України серед професіоналів і чемпіон світу з кікбоксингу 28-річний Сергій Лапінський, співробітники ДАІ виявили два бойові пістолети іноземного виробництва калібру 6,35 мм, два кастети, кобуру, 14 набоїв, відмички та “зриви” до автомобілів різних систем. Міліція, за словами начальника УМВС у Львівській області, полковника Олега Сала, категорично спростовує будь-які звинувачення у застосуванні до затриманих методів фізичного впливу. Ці звинувачення поширив через пресу адвокат затриманих.

Микола Савельєв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *