Ірина Гриців, в.о генерального директора ЗАТ “Львівський центральний універмаг”: Який нам сенс бити власного начальника охорони?

|

“Декілька хвилин по п’ятій надругий поверх офісу забіг охоронець з криком про захоплення. Усе це тривало 5-7 хвилин, внаслідок боротьби, неозброєні охоронці виштовхали нападників з приміщеня. Зловмисники (приблизно 15 чоловік), були озброєні кастетами, дубинками та ножами. Найбільше постраждав начальник охорони “Магнуса”, який з перебитим носом та травмою голови був доставлений у лікарню. Я бачила їх (нападників – ред.) тільки з вікна другого поверху офісу, одак впізнала одного – нещодавно приходив проситися на роботу, але йому відмовили.

Я здивована тим, що “опозиція” офіційно звинувачує старе керівництво “Магнусу” в ініціюванні інциденту. Який нам сенс бити власного начальника охорони? Тим паче, що в цей час у офісі не було поляків, а то можна би було звернутися в польське консульство. Я впевнена в тому, що напад організований новою владою. Мені також дивно, що правоохоронці, які , приїхавши на місце події, пообіцяли розібратись, але у суботу ніхто із представників охоронців порядку не з’явився. “Магнусу” хтось постійно капостить. У суботу в обидвох ліфтах були вирвані датчики на мікрофонах.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *