Михайло Курочка, в.о. начальника УМВСУ в м.Львові: “Лише троє мешканців міста висловили обурення діями міліції”

|

“Ми розпочали профілактичну роботу, нами зафіксовано понад 200 порушень водіями маршрутівок при перевезенні пасажирів. На прохання влади, ми не вживали санкцій. Прийняли рішення, що міська влада підготує до понеділка документ, який дозволить, згідно категорії того чи іншого транспортного засобу, перевезення 5, 6 чи 7 стоячих пасажирів. Але ми йдемо тільки на можливі компроміси, якщо будуть обгрунтовано науково доведені отакі стандарти, що можна в такому транспорті перевозити стільки-то стоячих пасажирів.

Сьогодні ми виконуємо тільки вимоги чинного законодавства, постанови кабінету міністрів. Ми керуємся тим, щоб якомога більше і ефективніше забезпечити безпеку громадян, адже тільки за останні дні ми маємо 3 летальні наслідки, вчора із-за повної вини водія маршрутки загинули два молодих 30-річних чоловіки. Люди добрі, люди гинуть саме під колесами маршрутних таксі, ми не будемо терпіти! Ми почекаємо до понеділка до обіду, і якщо необхідного нормативного документу у вигляді розпорядження, ухвали чи рішення міськвиконкому не буде, то ми будемо й надалі вживати принципових заходів. І задокументовані нами понад 200 порушень маршрутних таксі однозначно викличуть адекватні заходи.

Зазначу, що з 73 телефонних дзвінків в міське управління, лише в трьох мешканці міста висловили обурення діями міліції. Було три скарги, одна з Рясне, одна з Сихова, одна з центральної частини міста. А всі решта – 70 громадян сказали : “Правильно ви дієте, і якомога швидше треба наводити порядок!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *