Роман Лобода, голова Асоціації перевізників Львівщини: “Маршрутки їздитимуть так, як і раніше”.

|

“Вимоги заборонити перевезення у маршрутних таксі стоячих пасажирів – це абсурд, однак будемо якось виходити з ситуації. Сьогодні була нарада у першого заступника міського голови пана Кравціва. Вирішено спостерігати та фіксувати ту ситуацію, яку ми маємо на сьогодні, вже потім – робити висновки.

Зрозумійте, по всій Україні подібна ситуація. Чому ніхто не враховує того, що в транспортну базу міста Львова перевізники внесли приблизно п’ятнадцять мільйонів доларів? Місто ж нам цього не компенсує. Так само, як і проїзд пільговиків у маршрутках. Не має значення, скільки їх – двоє, троє чи шестеро – вони ж їздять безкоштовно.

Зараз у нас вимагають возити тільки сидячих пасажирів. А якщо якийсь пасажир хворий не може сісти? Що тоді? Нам кажуть, нехай біля нього буде все одно вільне місце. Вам не здається це абсурдним? Вони кажуть, що таким чином боротимуться із кишеньковими злодіями. Добре, але в такому випадку, давайте позакриваємо всі ринки, дискотеки… Нехай кожен з нас повертається додому з супроводом…

Я сьогодні спеціально поїздив містом. Жахлива ситуація. Величезні черги до маршруток. Тим паче, що зараз зима, люди мерзнуть, очікуючи, допоки під’їде маршрутка з вільними сидячими місцями.

Наразі Львів не має грошей для того, аби закупити новий транспорт, котрий би відповідав усім вимогам. Маємо те, що маємо. Так що наразі маршрутки їздитимуть так, як і їздили раніше.

На днях у нас відбудеться ще одна нарада в пана Кравціва. Намагатимемось якось вирішити цю ситуацію, так, аби надалі не створювати дискомфорту пересічним пасажирам”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *