Із-за святкового столу - у гості до родичів - „Високий замок“, 10 лютого

|

Сьогодні міський голова Львова Любомир Буняк святкує свій шістдесятий день народження. Поза межами Львова, у родинному колі. Після цього, як сказав мер у розмові з журналістом “ВЗ”, він продовжить свою відпустку (вона триває з понеділка), провідуючи родичів.

“Я святкуватиму ювілей зі своєю чудовою сім’єю – з дружиною, діточками. Ми виїжджаємо за межі міста. Так склалося, що мої діти поза межами Львова, тому я прийняв таке рішення”, – сказав Любомир Буняк. Поділився мер і своїми планами на час відпустки, яка завершиться 22 лютого. “Я, як правило, завжди ділив відпустку на дві частини: половину – на зиму, половину – на літо. Зараз хочу провідати своїх родичів, які живуть у різних областях. Усе життя я на керівних посадах, у мене ніколи не було достатньо часу, який я міг би присвятити родині. А зараз є хороша нагода. У місті спокій, проблеми вирішуються позитивно. Тому я можу дозволити собі відпочинок”.

Спілкуючись з мером на “відпочинкову” тему, заодно поцікавилася і його реакцією на нещодавню заяву народного депутата Олекси Гудими. У п’ятницю парламентарій сповістив журналістам, що Київ запропонував Любомиру Буняку залишити міську господарку і очолити державну структуру “Укртранснафта”. “Ви краще запитайте про це у народного депутата. Зі мною нічого не узгоджували. Мені дивно, чому люди роблять заочні заяви. Такі речі треба узгоджувати – це етично, культурно, виховано”, – заявив Любомир Буняк, додавши, що “не може піти з міста”. “Стільки праці, скільки я вклав у місто… Мені просто шкода кидати Львів. Я бачу результат своєї праці, результат роботи своєї команди”.

Інна ПУКІШ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *