ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники зі Львівщини привезли медалі з ветеранських змагань, заснованих Шварцнеггером

Наталія Жолинська

|

Прикордонники Сергій Дубов та Роман Мещеряков зі Львівщини посіли призові місця в міжнародних спортивних змаганнях ветеранів війни Strong Spirit’s Games, що нещодавно проходили в рамках фестивалю Arnold Classic Europe в Іспанії. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Цьогоріч Україну представляли 50 спортсменів-ветеранів. Це військовослужбовці, які брали участь у бойових діях, а також ті, які дістали травми, поранення або захворювання під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій. Деякі з них перебували у ворожому полоні. Після обміну, лікування та реабілітації вони повернулися на службу.

Серед призерів цьогорічних змагань є двоє представників зі Львівщини, прикордонники Львівського загону Сергій Дубов та Роман Мещеряков.

Зокрема, Сергій Дубов виборов перші місця у жимі гантелі лежачи 30 кг, ривку гирі 24 кг та в аербайку. Окрім цього, другі місця посів у веслуванні на тренажері 100 метрів та веслуванні на тренажері 100 секунд, а в командному веслуванні зайняв третє місце.

Ще один представник зі Львівщини Роман Мещеряков посів друге місце в аербайку.

Також призерами стали й двоє прикордонників Чернігівського загону – Владислав Шатіло та Сергій Наглій.

Прикордонник Владислав Шатіло у вправі жим штанги 70 кг на кількість разів виборов «золото», у ривку гирі 16 кг – «золото», а у веслування на тренажері 100 секунд – «срібло». Крім того, ветеран прикордонної служби Сергій Наглій у веслуванні на тренажері 100 метрів посів друге місце, а веслування на тренажері 100 секунд – третє місце.

Загалом команда України здобула першість на чемпіонаті та показала високі результати.

Довідка.  

Arnold Classic Europe міжнародний спортивний фестиваль, заснований у 2011 році Арнольдом Шварценеггером. Щорічно участь у змаганнях беруть тисячі спортсменів із понад 50 країн світу. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *