ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти обстріляли Слов’янськ, поранено мінімум два десятки людей. Оновлено

Наталя Дуляба

|

У понеділок вранці, 27 березня, російські окупанти обстріляли центр Слов’янська. Кількість жертв зросла до двох загиблих і 32 поранених. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними голови Донецької ОВА Павла Кириленка, близько 10:30 год. армія РФ випустила по центру міста дві ракети С-300. Зруйновано адміністративні та офісні будівлі, 5 багатоповерхівок та 7 приватних будинків.

Спочатку було відомо про одного загиблого, ще 25 місцевих мешканців поранені. Згодом Павло Кириленко сповістив, що внаслідок ракетного удару загинули вже дві людини, 29 осіб дістали поранення.

Згодом у Нацполіції Донеччини уточнили, що станом на 15:00 кількість поранених зросла вже до 32 осіб. П’ятеро людей перебувають у важкому стані.

Триває рятувальна операція, на місцях працюють також медики, правоохоронці та інші служби. Кількість жертв може збільшитись.

Відео з місця ракетного удару РФ також опублікував президент Володимир Зеленський і наголосив, що Україна не пробачить такого знущання над її громадянами і покарає всіх російських терористів.

За фактом обстрілу Слов’янська правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів і звичаїв війни).

Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено шість приватних будинків, три багатоповерхівки та 15 машин.

Крім того, як додав Павло Кириленко, орієнтовно у той же час рашисти випустили дві ракети С-300 і по Дружківці, зруйнувавши там дитячий будинок. За попередніми даними, обійшлося без жертв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Павло Кириленко, прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *