ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на концерт «Любов у маленькому Парижі»

Наталя Дуляба

|

7 березня у Львівській національній опері відбудеться концерт «Любов у маленькому Парижі» у виконанні Зіновія Карача, Марії Стоколяс, Богдана Дашака, FIJI band та Симфонічного оркестру Львівської національної музичної академії ім. Миколи Лисенка. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

У програмі – всесвітньо відомі шедеври французької музики з репертуару Едіт Піаф, Джо Дассена, Мішеля Леграна, Патрісії Каас, Поля Моріа, Міреї Матьє, Лари Фабіан та багатьох інших. Початок – о 19:00 год.

«Львів часто називають маленьким Парижем, містом романтичних побачень. Адже тут є місця, де ви зустрілися і покохали, де у вас “свої” вулички, “своя” лавочка у парку, “своє” кафе… “Любов у маленькому Парижі” – чудовий спосіб зізнатися у почуттях мовою французької музики. Саме так звучить романтика. Запросіть коханих на побачення у перший день весни», – кажуть організатори VINIL Concert agency.

Квитки доступні за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *