ОСТАННІ НОВИНИ

З будинку військового на Львівщині вкрали значну суму грошей

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці спіймали на Волині чоловіка та жінку, які з будинку військового на Львівщині поцупили значну суму коштів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Повідомлення про крадіжку значної суми коштів з приватного будинку, розташованого в одному з сіл Червоноградського району, надійшло у поліцію опівдні 24 жовтня. За словами заявниці, гроші належали її брату – військовослужбовцю Збройних сил України, який протягом багатьох місяців воює, захищаючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

«Обстеживши територію домогосподарства та будинок, з якого були викрадені кошти, було встановлено, що на той час мешканці перебували в іншій будівлі, а зловмисник чи зловмисниця проник у помешкання через вхідні двері та втік через вікно. В рамках програми «Безпечна Львівщина» у населеному пункті на вулицях встановлені камери відеоспостереження, тож поліцейські, вивчивши записи, встановили, що до скоєння злочину може бути причетна жінка, яка вийшла з села на автодорогу, сіла в автомобіль «Фольксваген Пасат», який її очікував та поїхала в напрямку до Червонограда, – розповів начальник Червоноградського районного відділу поліції підполковник поліції Василь Шимон.

В подальшому правоохоронці відстежили маршрут пересування «Пасата» та виявили його на території Волинської області. Встановлено, що до скоєння крадіжки причетні 38-річна жінка та 45–річний чоловік, мешканці сусідньої області. Гроші та інші речові докази у них вилучили.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: відділ комункації Нацполіції Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *