ОСТАННІ НОВИНИ

На Запоріжжі лише 0,5% жителів проголосували на «референдумі»

Анастасія Диняк

|

Лише пів відсотка мешканців окупованої частини Запоріжжя взяли участь у псевдореферендумі окупантів. Про це повідомив мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров.

Так, Федоров наголосив, що жодна цивілізована держава не визнає ні проведення, ні результати фейкового «референдуму» окупантів.

Також мер Мелітополя запевнив, що Україна продовжить виплачувати мешканцям тимчасово окупованих територій пенсії, зарплати бюджетникам та забезпечувати всі соціальні гарантії.

Окрім того, Федоров закликав українців надавати інформацію про зрадників на електронну пошту [email protected]. Завдяки допомозі мешканців тимчасово окупованих територій владі відомі прізвища всіх колаборантів.

Нагадаємо, на Запоріжжі окупаційна влада заявила, що 93,11% виборців проголосували за «за входження регіону до складу Росії». На тимчасово окупованій Херсонщині росіяни озвучили рівень підтримки у 87,05% голосів.

Найбільше «хочуть» приєднатися до Росії, за даними окупантів, мешканці так званої «ДНР» – 99,23%. В «ЛНР» ж за об’єднання нібито проголосували 98,42% людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *