ОСТАННІ НОВИНИ

Підрядник нажився на будівництві пішохідної доріжки у Славському

Анастасія Диняк

|

Директор одного з підприємств привласнив майже 300 тисяч гривень бюджетних коштів на будівництві пішохідної доріжки у Славському на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури Львівщини.

Так, за даними правоохоронців, підрядник уклав договір з органом місцевого самоврядування на будівництво пішохідної доріжки на одній із вулиць Славського.  Директор товариства підробив документи, подавши завищені ціни за виконані будівельниками роботи. Унаслідок цього чоловік отримав 288 тисяч гривень з бюджету.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за незаконне заволодінні майном та службове підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).  Підозрюваному загрожує до восьми років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Наразі тривають слідчі дії та вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу.

Нагадаємо, керівник будівельної компанії, яка займалася реставрацією Архикатедрального собору святого Юра у Львові, привласнив понад два мільйони гривень з бюджету.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *