ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян просять допомогти лікарні, де виходжують передчасно народжених діток

Ольга Денисяка

|

У Львові волонтери організовують щорічну акцію «Миколай для крихіток». Небайдужих закликають стати помічниками святого Миколая і подарувати Львівській обласній клінічній лікарні усе необхідне для виходжування передчасно народжених діток. Про це Львівському порталу повідомила організаторка акції Христина Гунчак.

Акція відбувається у Львові вже вшосте. Цьогоріч у Львівській обласній клінічній лікарні попросили закупити речі, які використовують для виходжування найменших пацієнтів щодня. Це – паперові рушники, дитячі вологі серветки, шприци для ін’єкцій (об’єм 50 мл), скляні пляшечки (120 мл), нітритові нестерильні рукавиці (розмір S, М).

За детальнішою інформацією та переліком необхідних речей звертайтесь за номером телефону +380688441633 – Христина Гунчак.

Допомогу волонтери збирають до 20 грудня, а вже наступного дня зібрані речі відвезуть до лікарні.

Як повідомляв Львівський портал, у Львові також щорічно організовують акцію #КровДляКрихіток. Кров збирають для відділення передчасно народжених діток Львівської обласної клінічної лікарні на вулиці Чернігівській. Щороку до акції долучається все більше людей. Цьогоріч для кров здали 37 донорів і вдалось зібрати 16,5 л крові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *