ОСТАННІ НОВИНИ

На Чернігівщині вантажівка зіткнулася з маршруткою: загинули 13 людей. Оновлено

Аліса Белей

|

У вівторок, 7 грудня, біля села Брусилів, що на Чернігівщині вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом. Внаслідок зіткнення загинуло 13 людей, а травмувались ще 7. Про це Львівському порталу повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Аварія сталась близько 07:55 ранку на трасі Чернігів – Грем’яч поблизу села Брусилів у Чернігівському районі. Тут зіткнулася маршрутка «Чернігів – Сосниця» та вантажівка.

Попередньо відомо про 12 загиблих та 7 травмованих, яких з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовано.

На місці ДТП працюють 30 рятувальників, які надають допомогу потерпілим людям та деблокують їх з маршрутки.

«Страшна трагедія, якої могло б не статися. Зараз працюю на місці події. Встановлюємо усі обставини ДТП. Один із ймовірних факторів, що могли спричинити аварію – погодні умови. Але вже є питання до стану дорожнього покриття і служб, які повинні обслуговувати дорогу. А також до технічного стану автобуса», – написав керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина.

Оновлено. За даними Чернігівської ОДА, станом на 12:05, постраждали 20 осіб. Тринадцятеро людей загинули, семеро перебувають у медичних закладах Чернігова: 5 людей – у міській лікарні №2, одна людина – в обласній лікарні, одна дитина – в обласній дитячій лікарні. Усі травмовані – у важкому стані.

Наразі всі деталі встановлюють правоохоронці.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *