ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині – 518 нових хворих на коронавірус

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок вівторка, 21 вересня, на Львівщині виявили 145 626 нових випадків коронавірусної інфекції. За останню добу Covid підтвердили ще 518 людям. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Протягом 20 вересня лабораторні центри провели 1264 ПЛР-тести, з яких 518 – позитивні. Серед них львів’ян – 238. Залишку проб у холодильнику немає.

Загалом корона вірус на Львівщині підтвердили 145309 людям. Від ускладнень інфекції померло 3799 людей(+17 за останню добу). Натомість побороти недугу зуміли 135 767 осіб (+ 77 за останню добу).

Нагадаємо, нещодавно у Львівській ОДА заявили, що в області вже почалась нова хвиля коронавірусу. Медики прогнозують, що вона буде важчою, ніж усі попередні.

Львівщину вже зараховують до регіонів, де є одна з найскладніших епідситуацій в Україні, тому не виключено, що тут можуть запровадити «помаранчеву» карантинну зону.

Наприкінці липня на Львівщині підтвердили перші випадки інфікування штамом коронавірусу «Дельта». Зараз цей штам виявили вже у 24 мешканців області. Проте медики переконані, що «Дельта» вже активно циркулює областю. На Львівщині вже зафіксували і першу смерть від цього штаму.

Детальніше про нові симптоми «Дельти» та чи захищає від цього штаму вакцина, читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *