ОСТАННІ НОВИНИ

У Червоноградській міській лікарні відкрили оновлене приймальне відділення

Юлія Осим

|

У Червоноградській міській центральній лікарні після реконструкції відкрили оновлене приймальне відділення. Заклад є одним з восьми опорних на Львівщині, де цьогоріч оновлють приймальні відділення. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Реконструкція проходила у межах програми «Велике будівництво». Фінансування видядлося з трьох бюджетів – державного, обласного та місцевого.

Що зроблено у приймальному відділенні:

  1. оновлено реєстратуру, рентгенографічний та процедурний кабінети;
  2. закуплено нове медичне обладнання, зокрема:
  • цифровий електрокардіограф;
  • 2 сучасних енергетично-багаторівневих дефібрилятори з можливістю проведення не тільки дефібриляції, але й і кардіоверсії з моніторингом ЕКГ;
  • 5 медичних аспіраторів;
  • 5 модульних моніторів пацієнта;
  • З апарати штучної вентиляції легень;
  • наркозна станція;
  • новий електричний рентгенопрозорий операційний стіл;
  • електрохірургічна система;
  • рентгенівська діагностична мобільна система та ін.

Зазначимо, що наразі роботу розпочала частина оновленого відділення. Надалі планується відкриття кабінетів фіброгастроскопії, колоноскопії, МРТ та ангіографії, а також  додаткових приміщень – реанімаційної палати, операційної, діагностичної палати, оглядові кабінети хірурга, терапевта, травматолога, акушер-гінеколога, кабінету ультразвукової діагностики.

Під час капітального ремонту оновили електрику, вентиляційні канали, каналізаційні мережі, системи водопостачання, пожежну систему. Також завершено фасадні роботи та заміну покрівлі адмінкорпусу. Вартість реконструкції склала понад 33 млн грн.

Слід зазначити, що Червоноградська міська центральна лікарня є багатопрофільною лікарнею інтенсивного лікування ІІ рівня. Тут надають медичну допомогу за різними лікарськими спеціальностями, в тому числі, пацієнтам з мозковим інстультом.

Нагадаємо, у кінці березня запрацювало оновлене приймальне відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Також вже завершено роботи на 5-ти об’єктах – у Новояворівській районній лікарні, у Львівській лікарні швидкої медичної допомоги , 8-ій міській лікарні м. Львова, Самбірській районній лікарні та Львівській обласній клінічній лікарні. На черзі ще відкриття оновлених відділень у Стрийській центральній районній та Дрогобицькій міській лікарні №1.

Фото ЛОДА та ЛОР

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *