ОСТАННІ НОВИНИ

Особисто повезу львів’ян у Київ, якщо буде загроза українській мові, – Васюник дав сенсаційне інтерв’ю Гордону

Вероніка Рой

|

Кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Ігор Васюник дав сенсаційне інтерв’ю Дмитру Гордону, у якому він відповів на принципові питання про українську мову, війну України проти Росії та вплив Львова на загальноукраїнські політичні процеси. Інтерв’ю можна буде переглянути у неділю, 18 жовтня, о 18 год. на Youtube-каналі Дмитра Гордона. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Ігор Васюник.

 

Ігор Васюник анонсував, що в інтерв’ю Дмитру Гордону він відповість на принципові питання стосовно:

  • української мови;
  • війни Росії проти України;
  • чому Васюник незручний для партійних босів, олігархів та кланів;
  • про роль і вплив Львова на загальноукраїнські політичні процеси;
  • чому гасло «Перший, хто не буде брати «долю»!

«Питання української мови для нього – це питання життя та смерті держави. Це дуже принципово для мене. Якщо не дай Бог, коли я стану мером Львова, комусь з наших великих політиків чи у Верховній Раді, чи в Офісі президента захочеться змінити Закон про українську державну мову, то повірте мені, я, як керівник міста, за ніч зорганізую громадський транспорт, він буде заправлений і стоятиме під під’їздами кожного будинку. Я сам закличу львів’ян з кожної квартири, вийти, сісти в автобус та поїхати на Київ», – зазначає Ігор Васюник в анонсі інтерв’ю.

Інтерв’ю кандидата на посаду голови Львівської ОТГ Ігоря Васюника можна буде переглянути у неділю, 18 жовтня, о 18 год. на Youtube-каналі Дмитра Гордона.

Нагадаємо, нещодавно кандидат у мери Львова Ігор Васюник вийшов із фінальним гаслом своєї передвиборчої кампанії: «ПЕРШИЙ, ХТО НЕ БУДЕ БРАТИ «ДОЛЮ!». Він йде на вибори як самовисуванець.

Ігор Васюник увійшов у ТОП-5 нардепів-реформаторів VIII скликання Верховної Ради України. За весь час своєї політичної діяльності він не був причетний до жодного корупційного скандалу.

Додамо, що Ігор Васюник балотується у мери з програмою «Львів – ПЕРШИЙ! 2030» – ґрунтовною стратегією розвитку міста до 2030 року, де напрацьована сотня проєктів для всіх районів Львова. Детальніше можна прочитати за цим посиланням.

Також Ігоря Васюника підтримав віцепрезидент з розвитку міжнародного бізнесу в компанії Caterpillar Олег Турик і заявив про готовність заходити до Львова з інвестиціями.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *