ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє п’яних львів’ян намагалися відкупитися хабарем від штрафу

Вероніка Рой

|

Цієї ночі, 24 травня, у Львові двоє громадян, які вчинили адміністративні порушення, намагалися уникнути відповідальності, запропонувавши патрульним хабарі. Про це Львівському порталу повідмили у пресслужбі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Так, близько 2-ї години на вулиці Морозній патрульні складали адміністративні матеріали на 36-річного чоловіка за розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді. Львів’янин захотів уникнути відповідальності і запропонував неправомірну вигоду патрульним, кинувши через вікно службового автомобіля 500 гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції.

Другий випадок трапився близько 5-ї години на вулиці Генерала Чупринки. Там патрульні оформляли адмінматеріали за аналогічною статею на 25-річного львів’янина. Аби уникнути відповідальності, він запропонував 500 гривень. Цього разу з чоловіком працювали слідчі Франківського відділу поліції.

У патрульній поліції зазначають, що штраф, який передбачається за вчинення такого адмінправопорушення, становить від 17 до 85 гривень, а за друге аналогічне порушення впродовж року — штраф від 51 до 119 гривень.

Тепер чоловікам також загрожує відповідальність за намагання дати хабар патрульним.Покарання передбачає штраф від 8 500 до 12 750 або обмеження волі на термін від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той термін строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *