ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч у інфікційній лікарні померли двоє людей. У жінки – коронавірус, а в чоловіка – підозра

Андрій Котенський

|

На Львівщині за ніч у інфекційній лікарні померло двоє людей. Померлій жінці діагностовано коронавірус, а результати аналізів чоловіка ще не отримано. Водночас дружина померлого також потрапила до лікарні і в неї вже діагностовано коронавірус.  Про це 9 квітня повідомила керівниця міського штабу з прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

За її словами, померло дві особи: чоловік, який був мешканцем Львова, та жінка — мешканка Жовківського району.

Уточнення станом на 19.00.

«Поширена в засобах масової інформації новина про те, що на Львівщині від коронавірусу померло подружжя, не відповідає дійсності. На брифінгу було озвучено, що у загиблого чоловіка є дружина, у якої підтверджено коронавірус. Вона перебуває на лікуванні у Львівській обласній інфекційній лікарні», — уточнили заяву Галини Слічної в ЛМР.

Сьогодні Львівський портал повідомив, що у Львові помер чоловік з підозрою на коронавірус. Цієї ж ночі в інфекційній лікарні від коронавірусу померла 58-річна жінка.

До цього було відомо про дві смерті на Львівщині. Загалом в області підтверджено 61 випадок інфікування коронавірусом. Троє людей вже одужали.

Нагадаємо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *