ОСТАННІ НОВИНИ

На Володимира Великого збудують офісний центр

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет міської ради Львова затвердив громадянину Андрію Василіву містобудівні умови та обмеження на будівництво офісної споруди із вбудованою автостоянкою, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Володимира Великого. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 19 липня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з рішенням офісний центр будуватимуть на земельній ділянці площею 0,08 га, яка розташована між будинками №4-6 на вул. Володимира Великого. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, категорія – землі житлової та громадської забудови. Також ділянка входить у зону Г-2 – зону центру ділової та громадської діяльності.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Майбутня офісна будівля знаходитиметься поруч із місцевою водоймою, неподалік від неї – парк «Горіховий гай».

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати земельну ділянку на 86%, а також встановив, що висота офісів не повинна перевищувати 40 м.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, львів’янин Андрій Василів є власником двох будівельних компаній (ПП «Про Буд Груп», ПП «Вікторія Парк») та архітектурного підприємства «Проект менеджмент». Всі три фірми зареєстровані на вул. М. Рильського, 4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *