ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шахтарі знову вийшли на пікет

Соломія Головіна

|

Шахтарі Львівщини сьогодні, 2 липня, пікетують ДП «Львіввугілля» у Сокалі. Про це на своїй Facebook сторінці повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

 

За словами голови первинної профспілкової організації НПГУ шахта «Межирічанська» Василя Лесняка, гірники обурені свавіллям і недбалим управлінням підприємства, коли не вирішуються своєчасно вимоги робітників, не цінується шахтарська праця.

Як інформує Михайло Волинець, тож шахтарі і активісти, що зібралися під стінами управління вимагають погашення заборгованості із заробітної плати, своєчасне забезпечення засобами індивідуального захисту, кошти на розвиток, збут вугілля, шахтарі також вимагають скорочення апарату управління.

Водночас він наголосив, що «досі не вирішене питання відносно виплати середнього заробітку гірникам з 6 по 19 червня, коли шахтарі копалень ДП «Львіввугілля» вимушені були припинити роботу через загрозу їхньому життю».

До пікетувальників вийшли т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов та директори підприємств. Також зазначається, що зараз шахти Львівщини працюють у звичному режимі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *