ОСТАННІ НОВИНИ

У Брюховичах чоловік хотів проголосувати замість свого сина

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 21 квітня, під час другого туру чергових виборів Президента України у Брюховичах чоловік хотів проголосувати замість свого сина, маючи від нього довіреність. Про це Львівському порталу повідомили у Громадянській мережі «Опора.Львів».

 

«На дільницю в Брюховичах (№462149) прийшов виборець із довіреністю від сина та намагався на цій підставі отримати бюлетень. Члени комісії та спостерігач «Опори» пояснили, що жодна довіреність не дає права проголосувати за іншу особу», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, взяти участь у президентських виборах можуть громадяни України, пред’явивши свій паспорт. Він може бути як у формі книжечки, так і ID-картки, адже обидві форми паспорта є рівнозначними та самодостатніми.

Отримати бюлетень на виборчій дільниці можуть лише ті громадяни, які досягли 18 років.

Нагадаємо, сьогодні – другий тур чергових виборів Президента України. Главу держави українці обирають з-поміж чинного Президента Петра Порошенка та шоумена Володимира Зеленського.

У Львові відкрилися всі виборчі дільниці. Станом на 11:00 год. на Львівщині вже виявили чотири порушення виборчого законодавства. Водночас до поліції надійшло 179 заяв про порушення виборчого законодавства в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *