ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонника, який підозрюється у вбивстві колеги, взяли під варту

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 19 березня, Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб без альтернативи внесення застави 20-річному солдату строкової служби ВПС «Сянки» Мостиського прикордонного загону, який підозрюється у вбивстві співслужбовця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Військової прокуратури Західного регіону України.

 

Також прикордоннику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). За вчинене йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що вказаний військовослужбовець підозрюється в умисному вбивстві старшини відділення інспекторів прикордонної служби «Сянки» ВПС «Сянки» Мостиського прикордонного загону. 18 березня 2019 року о 12.48 год. під час несення служби у прикордонному наряді підозрюваний здійснив одиночний постріл з отриманої ним зброї в прапорщика та наніс удари в різні частини тіла потерпілого. Від отриманої травми старшина помер дорогою до лікарні.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Територіальним управлінням ДБР у м. Львові, а процесуальне керівництво – військовою прокуратурою Львівського гарнізону. Солдата затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *