ОСТАННІ НОВИНИ

«Подаруй дитині свято»: львів’ян просять обирати листи дітей та приносити їм подарунки

Юлія Шпак

|

У Львові розпочинається щорічна благодійна акція «Подаруй дитині свято». Волонтери зібрали листи з побажаннями до Святого Миколая від діток з малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей-інвалідів, сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування зі  Львова та області. Про це повідомляються організатори заходу.

 

Традиційно усі листи до Св. Миколая від дітей опубліковано на сторінці Благодійної акції в фейсбук. Кожен охочий долучитись обирає листа, який йому довподоби, залишивши коментар «Я беру цей лист» і до 12 грудня принести подарунок в Офіс Святого Миколая за адресою м. Львів, вул. Винниченка 12/2ий поверх (Львівський обласний молодіжний центр).

Запрошуємо усіх охочих долучитись до маленького дива та стати помічниками Святого Миколая.

Нагадаємо, що цьогорічна акція «Подаруй дитині свято» відбувається вже всьоме. З кожним роком організатори, волонтери за допомогою небайдужих львів’ян виконують побажання все більшої кількості дітей. До прикладу, під час першої благодійної акції (2012 р.) організатори допомогли здійснити бажання 30 дітей, минулого року свої подарунки отримали вже 225 діток.

Детальніше про акцію: https://www.facebook.com/PodarujDitiniSvato

Контакти координаторів:

097 041 44 26 (Вероніка Кашинська)

093 14 36 379 (Данило Сороковий)

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *