ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинув воїн 24 бригади Дмитро Український

Дарина Смеречанська

|

На Донбасі загинув розвідник 24 бригади Дмитро Український. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

 

«З великим сумом повідомляємо, що боєць Королівської бригади, з яким був втрачений зв’язок під час виконання бойового завдання 8 серпня 2018 року, на превеликий жаль загинув. Тіло нашого героя та побратима потрапило до рук окупантів, які безжалісно та безсоромно використали його для пропагування ідей «руського миру» та війни», – наголошується у повідомленні.

Власне, 8 серпня у складі групи виконував розвідувальне завдання в так званій сірій зоні. Будучи командиром групи прикриття, потрапивши у засідку, прийняв бій.

«Основна група, отримавши доповідь від Дмитра Українського про засідку, почала відхід, а він разом із побратимом, якому щойно виповнилося лише 19 років, вели бій з переважаючими силами противника. З’ясувавши, що основна група відійшла й отримавши наказ на відхід, залишився посеред ворога й наказав відходити 19-річному розвіднику.

Молодший сержант Дмитро Михайлович Український загинув як герой та справжній боєць. Пам’ять про нього завжди залишиться в серцях його побратимів, які знали його як чесну і порядну людину з високим відчуттям справедливості.

За мужність та героїзм в ході виконання бойового завдання Дмитра Українського представлено до державної нагороди посмертно», – зазначають у прес-службі 24-ої бригади.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *