ОСТАННІ НОВИНИ

Підготовка до опалювального сезону на Львівщині обійшлася у майже 150 мільйонів

Соломія Головіна

|

У Львівській області в рамках підготовки до опалювального сезону було використано 145,7 млн грн. Про це сьогодні, 28 вересня, під час засідання Колегії Львівської ОДА повідомив начальник департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назарій Романчук, передає Львівський портал.

«Загалом в рамках підготовки до опалювального сезону на всі заходи було використано 145,7 млн грн. Найбільше коштів пішло на сферу теплопостачання – 94 млн грн, на житловий фонд – 29 млн грн, водопровідний – 22 млн грн», – зазначив він.

Додамо, що  до основних заходів у сфері теплопостачання належать заміна та ремонт котлів, підготовка теплових мереж, у сфері житлового фонду – ремонт покрівель, опалювальних систем, систем холодного водопостачання; у сфері водопровідно-каналізаційного господарства – ремонт та заміна водопровідних мереж та каналізацій, а також підготовка насосних станцій.

«Звичайно, сфера теплопостачання у нас нині є у важкому стані, зокрема, йдеться про зношеність теплових мереж. Тут найбільше проблем мають Борислав та Червоноград. Але по цих територіях були виконані першочергові заходи в рамках наявних ресурсів. Насправді, звісно, на сферу підготовки мереж теплопостачання треба більше коштів», – сказав Назарій Романчук.

Водночас він зазначив, що можливі аварійні ситуації на тепломережах під час опалювального сезону можуть виникнути у Соснівці, а проблеми із гарячою водою – у Стебнику та Новому Роздолі.

Фото: ar.volyn.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *