ОСТАННІ НОВИНИ

Фанати «Карпат» вивісили провокативні банери на гру з «Чорноморцем»

Юлія Шпак

|

В 10 турі УПЛ «Карпати» у Львові не перемогли одеський Чорноморець – 1:1, пише Футбол 24.

Олег Дулуб протистояв своїй колишній команді. «Карпати» швидко вийшли вперед. Мамаду Ваг збив Гладкого, і сам потерпілий точно пробив з «позначки» – 1:0. Через 20 хвилин після свого голу Олександр неймовірним чином з кількох метрів не влучив у ворота (секундою раніше Гутор парирував класний постріл Мякушка). На 30 хвилині Хобленко сміливо пішов на Наварро та Ксьонза, обіграв згаданих «левів» та точно пробив повз Мисака – 1:1.

Початок другого тайму запам’ятався великою кількістю жовтих карток, аніж гольовими моментами. На 68 хвилині «9» номер одеситів з штрафного міг оформлювати дубль, однак голкіпер «Карпат» продемонстрував чудову реакцію. Загалом, в другій половині поєдинку голів глядачі не побачили.

«Карпати» набирають 8 очок, залишаючи позаду Сталь та Чорноморець. Одесити з 6 очками продовжують посідати останнє місце. В рамках 11 туру львів’яни зустрінуться з Шахтарем, а «моряки» зіграють проти Ворскли.

Окрім цього, як пише Футбол 24, під час матчу фанати «Карпат» вивісили кілька яскравих банерів.

Перший банер містить напис «Помреш на полі або поза ним!», на другому написано «Риба гниє з голови, а Карпати – з носа». Останній банер розміщений трохи в стороні від фан-сектору «Карпат» – в оптимально оглядовій ситуації для телетрансляції.

Третій банер розміщено прямо за воротами й каже: «Ми – Карпати, ви – заробітчани».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що франківські правоохоронці зупинили матч 3 попереднього раунду Кубку України з футболу між командами «Прикарпаття» та «Карпати». Львівські фани кидали на поле піротехніку та жбурляли у правоохоронців каміння.

Фото: Брутальний Футбол, Футбол 24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *