ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські перекрили канал постачання наркотиків у виправну колонію

Юлія Шпак

|

У Львові правоохоронці перекрили канал постачання наркотиків у виправну колонію. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Працівники Управління протидії наркозлочинності у Львівській області, спільно з працівниками відділу оперативної роботи та боротьби із злочинністю ЗМУ Міністерства юстиції та оперативниками однієї з львівських виправних колоній, викрили зловмисників, котрі організували канал надходження у колонію нарковмісних препаратів.

До складу групи входив, зокрема й працівник колонії у якого виявили та вилучили прихований згорток з 25 таблетками, схожими на нарковмісні таблетки «субутекс», що містять наркотичну речовину «бупренорфін», а також два грами речовини, схожої на психотропний препарат «амфетамін».

Встановлено, що працівник колонії отримав вказані нарковмісні речовини у своєї спільниці і повинен був передати їх громадянину, котрий відбуває у колонії покарання.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *