У Львові суд виніс вирок чоловіку, що поширював порнографію у російській соцмережі

Катерина Родак

|

У Львові Залізничний районний суд визнав винним чоловіка, що поширював порнографію на своїй сторінці у соцмережі «Вконтакті».

Як йдеться у вироку суду за 28 серпня 2017 року, на початку травня 2017 року обвинувачений, перебуваючи біля ТЦ «Південний» за адресою: м. Львів, вул. Щирецька, 36, за допомогою власного комп’ютера добавив на свою сторінку «Діана Транс» у соціальній мережі «Вконтакті» відеозапис під назвою «Транси скап» Домашнее порно трансексуалки», на якому відображаються сцени статевих відносин відвертого порнографічного змісту, та надав загальний доступ до вказаного відео.

Крім того, з період з кінця травня 2016р. по кінець квітня 2017р. він  повторно добавив на свою сторінку «Діана Транс» відеозаписи, на яких відображаються сцени статевих відносин відвертого порнографічного змісту.

Згідно висновку мистецтвознавчої експертизи №7-114/17 від 31.05.2017р. вказані відеозаписи відносяться до продукції порнографічного характеру.

«Під час судового засідання допитаний обвинувачений свою вину у скоєному визнав повністю та пояснив, що він в період з травня 2016р. по квітень 2017рзаходив до соціальної мережі Вконтакті через свою сторінку під назвою «Діана Транс», в якій передивлявся відео порнографічного змісту, після чого додав ці відео на свою сторінку, усвідомлюючи, що інші користувачі мають вільний доступ до перегляду вказаних відео.

У скоєному щиро розкаявся, просив суд його суворо не карати», – йдеться у вироку суду.

Відтак суд постановив визнати чоловіка винним, звільнив його від трьох років відбування призначеного покарання, встановивши іспитовий строк один рік. Також чоловіка зобов’язали сплатити 1745 гривень судового збору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *