ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий пише листа Синютці. Хоче повернути Львову «швидкі»

|

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 23червня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради дав доручення звернутись до Міністерства здоров’я та обласної влади щодо впорядкування роботи «Швидкої медичної допомоги» у Львові. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Так, один з членів виконкому Орест Печенко підняв питання недільної трагедії біля церкви Андрія у Львові.

«Швидка їхала 25 хвилин», – зазначив він.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що ситуація з доїздом «швидких» погіршилась після того, як реанімобілі почали виїжджати за межі міста.

«Коли швидка перейшла до впорядкування області, ситуація критично погіршилась. Коли це було у впорядкуванні міста, то ми дотримувались графіку у Львові 7-10 хвилин. Коли передали області, тепер швидка зі Львова виїжджає у райони у тому числі. А кількість машин не збільшилася. Суттєво ускладнилась ситуація на виїзд по Львову. Я не можу зрозуміти, чому ця тема не є пріоритетною», – побідкався мер Львова.

Відтак, він дав доручення підготувати офіційний лист Міністерству охорони здоров’я, Львівській облраді та Львівській ОДА «про невідкладні заходи, які би гарантували мешканцям Львова  надання своєчасної медичної допомоги».

Нагадаємо, що в неділю у центрі Львова біля церкви святого Андрія Первозваного джип в’їхав у наповп людей та перекинувся. Медики прибули на місце події не оперативно…

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *