ОСТАННІ НОВИНИ

У фіналі Ліги Європи «Дніпро» виборов лише срібло

|

im578x383-BakkaДніпропетровський «Дніпро» з боєм зазнав поразки у фіналі Ліги Європи проти іспанської «Севільї». Матч завершився з рахунком 3:2 на користь іспанців

На швидкий гол номінальних господарів поля іспанці не забарилися з відповіддю – не тільки відігралися, а й вийшли вперед, повідомляє Еспресо.TV.

Та капітан дніпрян за пару хвилин до перерви відновив інтригу в матчі: Руслан Ротань скористався стандартом біля штрафного майданчика, забивши “Севільї” гол у роздягальню.

У середині другого тайму прикра помилка дорого коштувала нашим футболістам – Бакка вдруге забив гол. Догравали матч дніпряни в меншості – після зіткнення з суперником Матеуса винесли за межі поля на ношах.

“Дніпро” (Україна) – “Севілья” (Іспанія) – 2:3
Голи: Нікола Калініч, 8; Руслан Ротань, 43 – Гжегож Крихов’як, 28; Карлос Бакка, 31, 73

“Дніпро”: Денис Бойко, Джаба Канкава (Євген Шахов, 85), Нікола Калініч (Євген Селезньов, 78), Євген Коноплянка, Лео Матос, Євген Чеберячко, Дуглас, Валерій Федорчук (Роман Безус, 68), Руслан Ротань, Артем Федецький, Матеус.

“Севілья”: Серхіо Ріко, Бенуа Тремулінас, Гжегож Крихов’як, Даніел Каррісу, Карлос Бакка (Кевін Гамейро, 82), Хосе Рейєс (Коке, 58), Тімоте Колодзейчак, Евер Банега (Вісенте Іборра, 87), Вітоло, Алейкс Відаль, Стефан Мбіа.

Попередження: Джаба Канкава, 17; Нікола Калініч, 45+2; Роман Безус, 70; Руслан Ротань, 75; Лео Матос, 83 – Гжегож Крихов’як, 45+2; Даніел Каррісу, 62; Карлос Бакка, 74.

фото: vk.com/ukrainian_football

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *