ОСТАННІ НОВИНИ

Новинка до 300-річчя одного із символів міста Львова

|

Напередодні святкування 300-річчя Львівської пивоварні, шанувальники першого українського пива зможуть придбати улюблений бренд у новому форматі. На полицях українських магазинів пиво «Львівське 1715» постало в новому образі – витонченій скляній пляшці об’ємом0,45 л, повідомляє прес-служба компанії Львівському порталу.

Для ТМ «Львівське» 2015-й стане особливим роком. Адже 300 років тому – в далекому 1715 – була заснована легендарна Львівська пивоварня, на якій і донині вариться славнозвісне пиво «Львівське». На честь цієї події бренд вирішив порадувати своїх шанувальників і випустити пиво в новій, вишуканій упаковці.

Сьогодні, як і впродовж кількох століть, пиво «Львівське» є одним із символів міста Львова. Тому головним елементом дизайну нової пляшки стало рельєфне зображення лева. Також нова упаковка має спеціальну інформаційну етикетку, завдяки якій любителі пива зможуть більше дізнатися про історію Львівської пивоварні. А наповнивши келих пивом «Львівське 1715», кожен може долучитися до масштабного святкування 300-річчя найстарішої броварні України.

Перший налив пива «Львівське 1715» в нову пляшку відбувся 3 березня 2015. Новинка вже надійшла в продаж в торгові точки по всій території України.

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв.

До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжя, м.Київ та м.Львів. У компанії працює 1650 людей. У портфель Carlsberg в Україні входить пиво, алкогольні та безалкогольні напої наступних торгових марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Kilkenny, Warsteiner, Grimbergen, König Ludwig, а також безалкогольні напої ретро-колекції на «Розмай лісовий». Carlsberg Ukraine входить до списку крупних платників податків країни і є найбільшим датським інвестором в Україні.

Про ТМ «Львівське»

«Львівське» — це найдавніше українське пиво, яке почали варити монахи ще у далекому 1715 році на Львівській пивоварні, що була заснована у 1715 році з легкої руки старости Станіслава Потоцького. Він надав монахам єзуїтам, які оселилися на його землі, право побудувати у Краківському передмісті Львова броварню. З тих пір і варять тут перше українське пиво. Смак цього славетного бурштинового напою пройшов довгий шлях крізь сторіччя. Його полюбили ще наші діди та прадіди.