ОСТАННІ НОВИНИ

«Універсальна» страхуватиме клієнтів туристичного комплексу «Буковель»

|

ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» розпочала акцію страхування осіб, які проживають в готельному комплексі «Буковель», добровільному медичному страхуванню та страхуванню від нещасних випадків. Про це пов і домила прес-служба компанії.

Медичне страхування передбачає організацію та оплату вартості надання допомоги у випадку гострого захворювання, загострення хронічного, нещасного випадку безпосередньо в готелі (у випадку незначних захворювань, що не загрожують життю Клієнта та не вимагають стаціонарного лікування), організація та оплата вартості транспортування в лікарню та госпіталізації з приводу гострого захворювання або травми, якщо цього вимагає стан застрахованої особи. Також «Універсальною» проводиться страхування осіб, які катаються на трасах гірськолижного курорту „ Буковель ” без заселення в готель на випадок критичних захворювань та від нещасних випадків під час катання. Компанія бере на себе організацію та оплату вартості транспортування в лікарню та госпіталізації з приводу травми, якщо цього вимагає стан Застрахованої соби, а також надання невідкладної допомоги при таких захворюваннях, як інфаркт чи інше суттєве погіршення стану здоров’я Клієнта під час катання.

Додатково обидві категорії Клієнтів планується застрахувати від нещасних випадків, а саме, різноманітні травми, рани, обмороження, гостре отруєння, ураження струмом, блискавкою тощо, встановлення інвалідності чи смерті внаслідок нещасного випадку. Що важливо, строк страхування (відповідно і вартість страхування) відповідає строку проживання в готелі, або тривалості дії придбаного особою абонемента на катання.

Таке нововведення є дуже зручним, оскільки особа вже є застрахована при поселенні в готель або при покупці абонемента.

Компанією забезпечується цілодобова робота довірених лікарів, що нададуть невідкладну медичну допомогу, організують транспортування чи необхідну допомогу в медичних закладах при серйозних травмах / захворюваннях. Кожна застрахована особа отримує індивідуальну пам’ятку з основною інформацією про умови страхування, інструкціями щодо дій при настанні страхового випадку, цілодобовими телефонами медичного асистансу «Універсальної» для повідомлення про випадок і подальшої координацій дій, умовами здійснення страхової виплати, переліком необхідних документів для отримання виплати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *