ОСТАННІ НОВИНИ

Олександр Сирський: «Росіяни проводять перегрупування та збільшили інтенсивність обстрілів у Бахмут»

Ольга Денисяка

|

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський про те, що в Бахмуті росіяни проводять перегрупування військ. Також окупанти збільшили інтенсивність обстрілів з важкого озброєння та почали використовувати більш удосконалену техніку:

«Бахмут. Важка оборона триває. Я відвідав наших воїнів у районах ведення бойових дій, зустрівся з командирами бойових частин.

Сьогодні важливо максимально швидко ухвалювати рішення і прогнозувати дії ворога. Спілкування наживо з командирами дає змогу детально розібратись у ситуації та спланувати майбутні дії.

Росіяни збільшили інтенсивність обстрілів з важкого озброєння, почали використовувати більш удосконалену техніку та проводять перегрупування військ. Це свідчить про те, що ворог не збирається змінювати свої плани і робить все можливе, аби взяти Бахмут під контроль та продовжити наступальні дії.

Станом на сьогодні Силам оборони вдається зривати плани ворога на Бахмутському напрямку. Але росіяни все ще сподіваються захопити місто до 9 травня. Наша задача – не допустити цього.

Під час візиту я відзначив державними та відомчими нагородами, а також вручив подарунки близько 170 бійцям східного фронту, які героїчно проявили себе у боях. Головна сила будь-якої армії – люди, які морально впевнені у собі та перемозі. Наша армія тримається саме на таких людях. Разом переможемо».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *