ОСТАННІ НОВИНИ

Ганна Маляр: «На окуповані території звозять криміналітет»

Андрій Котенський

|

Радниця міністра оборони Ганна Маляр про залякування та побиття українців на окупованих територіях:

«Російська окупаційна влада не може добитись покори з боку наших громадян, тому для залякування завезла на окуповані території керований криміналітет.

З метою тримання суспільства у страху російська окупаційна влада цілеспрямовано загострює криміногенну обстановку на тимчасово окупованих територіях.

Для цього використовуються спеціально підготовлені групи провокаторів, які сформовані здебільшого з осіб, які мають кримінальне минуле.

У такий спосіб окупанти умисно провокують збільшення кількості випадків гострих конфліктів у громадських місцях, які переростають у жорстоке побиття громадян незгодних з російським окупаційним режимом.

Прикметно, що так звані «слідчі органи» в рамках розслідувань конфліктних ситуацій, приймають рішення виключно на користь проросійських провокаторів.

Зокрема, більшість масових бійок, у населеному пункті Стрілкове Херсонської області, в результаті яких громадяни отримали значні тілесні ушкодження, «слідчими» класифіковані як такі, що не мають складу злочину, а винних російських провокаторів не можна притягнути до кримінальної відповідальності.

Російська Федерація завжди використовує криміналітет у політичних цілях. Свого часу у 2014-2015 вони завозили і до нас своїх «крадіїв у законі» для розхитування та дестабілізації ситуації.

Для чого це робиться?

У нестабільній внутрішній обстановці росіянам простіше реалізовувати свої злочинні наміри. Отже, якщо вони завозять своїх злочинців на тимчасово окуповані території, значить не так в них там все просто. Доводиться розхитувати і залякувати для інтеграціі «руського міра».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *