ОСТАННІ НОВИНИ

Сергій Коваленко: «Може здаватися, що світла немає, тому платити за нього не потрібно, – кожна гривня важлива»

Анастасія Диняк

|

Генеральний директор «Yasno» Сергій Коваленко зазначив, що своєчасна оплата за електроенергію попри часті відключення світла наразі є необхідною, адже це допоможе підтримати функціонування енергетичної інфраструктури:

«На завтра (20 січня – ред.) НЕК Укренерго дає на місто 952 МВт для споживання. Це покриє 60% потреб міста, отже ми залишаємося у графіках.

На Дніпропетровську область ліміти становлять 1192 МВт, це 54% від потреби.

Я розумію, що останнім часом може здаватися, що світла немає, тому платити за нього не потрібно. Мушу вас запевнити: зараз кожна ваша сплачена гривня важлива.

Загалом з початку війни рівень оплат за комуналку впав. Тому обсяги коштів, які надходять для ремонтів мереж та дотримання їх у належному стані зараз також зменшилися.

Попри обмеження електроенергії і усі незручності, які з ними пов’язані, важливо, щоб усі вчасно сплачувати за спожиту електроенергію. Оскільки в тарифі 20% – це витрати на експлуатацію мереж.

Ми в YASNO постійно працюємо над розробкою якнайбільш зручних сервісів, які дозволяють швидко, не виходячи з дому, сплатити за спожиту електроенергію: сайт, особистий кабінет, мобільний застосунок, чатботи. Водночас ті, хто любить контактувати з іншими, може оплатити рахунки в енергоофісах.

Вчасна оплата зараз допоможе підтримати енергетичну інфраструктуру. Вважайте, що так ви можете долучатися до відновлення пошкоджених ліній та зруйнованих ТЕС».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *