ОСТАННІ НОВИНИ

Олексій Резніков: «Новорічне бажання в усіх українців є спільним, тому воно обов’язково збудеться»

Наталя Дуляба

|

Міністр оборони Олексій Резніков підбив підсумки воєнного 2022 року та розповів, що на 2023-ій має таке ж бажання, як і всі українці:

«2022 рік був роком величезних випробувань, а також масштабних змін.

Я дякую нашим воїнам, які опанували 4 типи західних MLRS і нищать ворога з 10 видів артилерії західного зразка. Які успішно захищають наше небо з Iris-T, Nasams і довели, що зможуть ефективно використовувати Patriot. Які сьогодні переписують підручники з військового мистецтва.

Дух нашого народу, українська незламність продемонстрували усім, що Україна є справжнім щитом Європи на сході. Увесь цивілізований світ пишається і надихається Українцями і нашим героїзмом!

Цього року ми де-факто стали частиною НАТО. Ця співпраця продовжуватиметься. Ми цінуємо внесок кожного партнера.

Я дякую усім, хто підтримує нашу армію і є частиною всенародного опору російським окупантам. Хто тримає оборону в енергетиці, біля операційного стола чи за кермом машини, яка доставляє людям хліб. Ми пам’ятаємо усіх, хто віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

Ми зробимо усе можливе і неможливе, щоб наступного року мільйони наших людей повернулися в Україну і зустріли Новий рік вдома з рідними.

Бажаю, щоб 2023-й став роком нашої перемоги! Сьогодні ми усі разом творимо диво. І новорічне бажання у нас є спільним. Тому воно обов’язково збудеться! Все буде Україна!».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *