ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Ткачук: «Офіцери мають бути освіченими і відточувати навички на практиці»

Андрій Котенський

|

Начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук про важливість освіченості українських військових:

«Одні з головних складових обороноспроможності України та нашої Перемоги – це навченість українських воїнів, освіченість й фаховість командирів, компетентність військових лідерів всіх ланок.

Сьогодні, у День знань, звертаюсь до всіх, хто здобуває військових фах: невтомно та самовіданно вчиться теорії, відточуйте професійні навички на практиці, гартуйте лідерські якості.

Від вашої компетентності залежатимуть життя й долі підлеглих, від вашої навченості залежатиме ефективність дій ваших підрозділів, саме Вам належатиме здобувати перемоги над будь-яким ворогом задля України, задля майбутнього всього українського народу.

Всіх тих, хто відповідає за організацію освітнього процесу, навчання та виховання майбутніх військових професіоналів, щиро закликаю бути справжніми наставниками для ваших учнів, вкладати у їхнє становлення всі свої знання, досвід й душу, формувати їхні професійні компетенції та світогляд на особистому прикладі та прикладі героїзму сьогоднішніх незламних захисників України.

Вітаю з початком нового навчального року! Бажаю незламної віри у нашу Перемогу!»

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *