ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Ткачук: «Перемогли нацистів – переможемо і рашистів!»

Андрій Котенський

|

Начальник Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук про День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни:

«74 доба героїчної боротьби українського народу проти навали російських загарбників…

Весь цивілізований світ сьогодні відзначає День пам’яті та примирення.

Цього року вшановуємо пам’ять жертв нацистського режиму 1939–1945 років в умовах повномасштабної воєнної російської агресії. Путінський режим, не краще коричневої чуми того історичного періоду, він посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність, на саме існування українців, намагається зруйнувати міжнародну систему безпеки, загрожує миру у всій Європі.

Для українців протистояння кремлівським окупантам – боротьба за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій агресивного сусіда, який заради своїх деструктивних цілей не гребує ані воєнними злочинами, ані злочинами проти людства.

У 1939–1945 роках ворогом були нацисти, а сьогодні це рашисти – російська версія імперського націоналізму та фашизму. Тому традиційне гасло цих пам’ятних днів «Пам’ятаємо – перемагаємо!» цього року  звучить більш промовисто та актуально:

Перемогли нацистів – переможемо і рашистів!

Слава Україні!»

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *