ОСТАННІ НОВИНИ

Віктор Ляшко: «Україна отримала 2 млн доз вакцини Moderna»

Андрій Котенський

|

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко про важливість вакцинації та отримання американської вакцини Moderna в рамках ініціативи COVAX:

«Сьогодні, 18 липня, Україна отримала 2 млн доз вакцини Moderna. Вакцина надана урядом США через глобальну ініціативу COVAX. Це результати нашої командної роботи на рівні президентів, послів та міністрів обох країн.

Вакцина з цієї поставки призначена для щеплення організованих колективів та професійних груп із попередніх етапів вакцинації. Розвезення в регіони розпочнемо вже сьогодні, до середи вакцина буде в кожній області.

Розроблена американською компанією Moderna мРНК-вакцина схвалена ВООЗ для екстреного застосування. Це значить, що після повного курсу щеплення нею також можна буде отримати міжнародний сертифікат про проведення вакцинації. Повний курс щеплення передбачає введення двох доз вакцини з інтервалом у 28 днів.

Не зволікайте, звертайтесь у пункти щеплення, центри вакцинації та отримайте свій захист від коронавірусної хвороби.

Візьміть з собою на щеплення батьків, бабусь, дідусів, адже це запорука того, що на свята ви зможете збиратися всією родиною, а не лише онлайн!

Ще раз наголошую, найкраща вакцина та, що вже введена в організм та працює для вашого захисту. Усі вакцини, які є в Україні ефективні і дозволені ВООЗ до екстренного використання.

Наші медики продовжують нарощувати темпи вакцинації, щоб захистити  якомога більше українців.

Загалом від початку вакцинації проведено понад 4 млн.

Дякую нашим міжнародним партнерам за постійну підтримку та можливість захистити якомога більше українців від коронавірусної хвороби»

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *