Платіжну картку «АТБ» отримали вже більш як мільйон українців: у чому головні переваги

Анастасія ПИЖ

|

Сміливий і безпрецедентний для вітчизняної галузі ритейлу проєкт «АТБ» з випуску власних платіжних банківських карток вийшов на принципово новий рівень. Нещодавно загальна кількість українських громадян, які оформили й отримали цей зручний платіжний засіб, перевалила за мільйон. І це не дивно, адже нова картка «АТБ» надає унікальну можливість використовувати ексклюзивні знижки у понад тисячі магазинів найбільшої торговельної мережі країни та максимально спрощує процес купівлі товарів.

Цієї весни лише протягом одного місяця акції «Міцні знижки» (чотири акційні вікенди) банками-партнерами було видано понад 100 тисяч карток.

Окрім звичайних переваг картки Visa Gold, новий банківський продукт надає право отримати додаткову знижку 5% на більш ніж п’ять сотень гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності (позначених спеціальними цінниками) в інноваційних дискаунтерах «АТБ». Асортимент акційних товарів змінюється кожні 1-2 тижні, а знижка додається навіть до вже встановленої акційної ціни.

Варто зауважити, що платіжна картка «АТБ» від банків-партнерів вигідна та зручна в користуванні. На неї можна отримувати будь-які виплати: заробітну плату, пенсію, соціальну допомогу. військові виплати, стипендію тощо. Загалом за її допомогою можна здійснювати покупки як в Україні, так і за кордоном. Обслуговування кобрендової картки «АТБ» є безоплатним (у тому числі й поповнення в терміналах самообслуговування тощо).

Нагадаємо, що нині платіжну картку «АТБ» (системи Visa) випускають чотири топові банки* — «Райффайзен Банк», «А-Банк», «Ощадбанк» та «ЕкоБанк» («Укргазбанк»), отже, можливостей її отримати в різних куточках України стало значно більше.

Оформити платіжну картку «АТБ» максимально просто. За кілька хвилин це можна зробити особисто у будь-якому з відділень зазначених банків (при собі треба мати паспорт та індивідуальний податковий номер) або дистанційно — в мобільному застосунку Raiffeisen Online, «ЕкоБанк», Аbank24 чи месенджері «Ощадбанку». У такому разі знадобиться застосунок «Дія» чи цифрові фото документів.

Тож процес оформлення картки «АТБ» не займе багато часу та дозволить навіть у нинішній непростий час системно економити кошти сімейного бюджету. Понад мільйон громадян вже оцінили це, ставши власниками таких платіжних карток. Тепер вони користуються як спеціальними, так і постійно діючими акціями у всіх магазинах головної вітчизняної торговельної мережі «АТБ».

Переваги платіжної картки «АТБ» від банків-партнерів:

  • Допомагає значно зменшити вартість чеку в разі купівлі товарів у магазинах мережі «АТБ-Маркет».
  • Унікальна знижка до 50% на хітові товари під час акції «Міцні знижки».
  • Додаткова знижка 5% навіть від акційної ціни на товари при оплаті карткою.
  • Спеціальні пропозиції від банків-партнерів.
  • Швидке відкриття картки онлайн через мобільні застосунки.
  • Розрахунки в Україні та за кордоном в торговельних мережах і онлайн.
  • Зручне поповнення готівкою в магазинах «АТБ» та у 30 000 терміналів EasyPay, City24.
  • Просте користування карткою через сервіси Google Pay, Apple Pay.
  • Безоплатне відкриття й обслуговування карток.

*Контакти банків-партнерів «АТБ»:

«Райффайзен Банк» — raiffeisen.ua (служба підтримки 521)

«ЕкоБанк» («Укргазбанк») — online.ukrgasbank.com/atb  (служба підтримки 358)

«А-Банк» — a-bank.com.ua (служба підтримки 7776)

«Ощадбанк» — www.oschadbank.ua (служба підтримки 0 800 210 800)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *