ОСТАННІ НОВИНИ

Здорове харчування у Львові: як обрати якісні продукти, не витрачаючи зайвих грошей

Анастасія ПИЖ

|

Якість і безпека для львів’ян є головними критеріями під час вибору продуктів. При цьому не надто важливо, товари якої цінової категорії ми обираємо: це може бути преміальний сегмент, середній або так званий економ-варіант. Однак споживачі завжди хочуть придбати смачну та корисну продукцію.

У супермаркетах найбільшої української торговельної мережі «АТБ» можна не турбуватися про якість, терміни придатності та безпеку продуктів, оскільки тут все це ретельно контролюють. Зараз у 290 населених пунктах 24 областей країни відкрито вже 1123 таких магазини.

Майже чотири мільйони громадян, які є постійними клієнтами «АТБ», задоволені широким асортиментом і гарантованою якістю. Загалом на поличках кожного з таких маркетів представлено понад 3,5 тисячі найменувань продуктів і товарів першої необхідності. Безпеку та якість кожного з них компанія гарантує не тільки власним чесним ім’ям, яке вона заслужила за більш як чверть століття роботи, але й грошима.

У супермаркетах мережі діє програма «Гарантія свіжості». Покупцю, що знайде у торговому залі  протермінований товар, компенсують його  вартість у триразовому розмірі Таким чином, компанія фактично долучила до своєї системи аудиту якості ще й експертний потенціал мільйонів клієнтів. Недаремно ж покупців в «АТБ» вважають повноправними партнерами по бізнесу. Варто зазначити, що випадки такого «легкого заробітку» зустрічаються вкрай нечасто, оскільки багаторівнева система контролю якості в «АТБ» працює чудово.

Вона побудована за європейським зразком і включає в себе як системні внутрішні перевірки, так і незалежні міжнародні аудити якості.

Уже понад три роки супермаркети «АТБ» проходять сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000: 2005. Ґрунтується він принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points – аналіз ризиків і критичні точки контролю).  Фахівці ретельно відстежують весь шлях того чи іншого продукту: поставка сировини, виробництво, зберігання, транспортування.  Система неймовірно складна. Вона дозволяє передбачати, прогнозувати та попереджувати будь-які ризики. Мільйони клієнтів «АТБ», включаючи мешканців Львова й області,  завжди можуть придбати у таких маркетах гарантовано якісні, безпечні товари, що відповідають найсуворішому міжнародному стандарту. Недарма сертифікат ISO 22000: 2005 у багатьох країнах світу вважають своєрідним знаком якості.

Крім того, компанія «АТБ» має власний відділ контролю. Його експерти систематично проводять перевірки (щомісячні, квартальні, піврічні тощо). У магазинах мережі беруть більше тисячі найменувань товарів, які відправляють  до лабораторій. Перевірку проводять за більш ніж двома десятками показників: від смакових якостей і фізико-хімічних характеристик до правильності нанесення маркування на упаковку.

Такий сучасний підхід дозволяє гарантувати свіжість, якість і безпеку кожного продукту в численних маркетах «АТБ»,  у тому числі й у нашому місті Лева.

Щоб мати можливість своєчасно та безперебійно доставляти продукти в різні куточки України, «АТБ» створила одну з найбільших в країні логістичних інфраструктур. Збудовано близько десяти мультитемпературних складських центрів європейського зразка. Управління цим потужним товаропотоком ведеться цілодобово, без вихідних і свят. Минулого року товарообіг мережі  становив 126,8 мільярда гривень.

Корпорація «АТБ» сьогодні володіє чотирма власними торговими марками, що належать до різних цінових категорій: ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected» (преміальний сегмент), «Спецзамовлення “АТБ”» (середній +), ТМ «Своя лінія» (середній), ТМ «Розумний вибір» (найбільш економний). Будь-хто із нас знайде в «АТБ» гарантовано якісні продукти на власний смак  і за найбільш привабливою ціною. Головне  запитання у літню спеку є не як правильно обирати продукти, а де саме у Львові здійснювати покупки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *