ОСТАННІ НОВИНИ

Туризм по-українськи: головні правила економної подорожі

Анастасія ПИЖ

|

Сьогодні Україна приваблює мільйони туристів. Тільки цього року за прогнозами до нас завітає близько 30 млн іноземців. Цікаво, що й українці тепер все частіше подорожують рідною країною. З транспортом та розміщенням проблем немає: відкриваються нові авіарейси, прокладаються дороги, працюють численні готелі та хостели…

З якісним і доступним харчуванням для мандрівників все ще простіше. Про це дбає лідер вітчизняної торговельної галузі – компанія «АТБ-Маркет». Станом на сьогодні у 259 населених пунктах України працюють 1015 дискаунтерів «АТБ» європейського рівня. Ця кількість динамічно зростає: минулого року відкрили 80 нових супермаркетів (у тому числі 34 магазини в західних регіонах і 14 – у південних).

Мапа «АТБ» відтепер доповнена цікавими містечками: Сокаль, Яворів, Борислав, Новояворівськ, Калуш, Тернопіль, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ, Білгород-Дністровський, Немирів, Винники…

Наскільки важливою є економія коштів під час подорожі, розуміє кожен, хто хоч раз планував бюджет відпустки та вирушав у мандрівку. До того ж доступність подорожей Україною є однією з вагомих переваг перед закордонними вояжами.

Сьогодні на полицях супермаркетів «АТБ» у 22 областях країни є понад три з половиною тисячі найменувань якісних товарів і свіжих продуктів. Понад 800 з них представлено товарами власних торгових марок і власним імпортом. Відтак ціни на них на 10–15% нижчі за ринкові. А за умови купівлі продукції під час дії акційних знижок можна зекономити понад 40%! Незмінним лишаться одне – якість та безпека будь-якого продукту у магазинах «АТБ». Це гарантовано міжнародним сертифікатом ISO 22000:2005. Тому, мандруючи країною,  про якісне та недороге харчування можна не хвилюватися – «АТБ» подбає про це!

«Мільйони українців довіряють нам, що надзвичайно збільшує ступінь нашої відповідальності. Своїм чесним ім’ям, яке ми заслужили за понад два десятиліття роботи, ми гарантуємо безпеку та найвищу якість товарів на полицях наших магазинів», – зазначає заступниця генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет» Наталія Шаповалова.

Нагадаємо, що компанія вже десять років поспіль демонструє найвищі темпи розвитку торговельного бізнесу. Вона посідає лідерські позиції за динамікою розвитку, товарообігом (у 2018 р. він становив 103,9 млрд грн.), найпотужнішою в країні логістичною інфраструктурою, кількістю співробітників (понад 50 тис. осіб), обсягом сплачених податків (минулого року – 9,4 млрд грн.).

Цікаво, що для закордонних туристів стає справжнім відкриттям, що в Україні – у центрі Європи – можна майже тиждень чудово відпочивати, маючи навіть невеликий бюджет,  якого вистачило б лише  на одну вечерю в ресторані якогось європейського міста.

А подивитися в нашій країні справді є на що. Наприклад, наш рідний Львів зустріне численними старовинними соборами, особливим колоритом, ратушою, музеями… Запоріжжя пригостить козацькою юшкою  в історико-культурному комплексі «Запорозька Січ»,  який звели на Хортиці – найбільшому в Європі річковому острові. За однією з легенд саме з цього місця почалося створення світу (за формою острів нагадує величезний відбиток стопи). Перша українська столиця – Харків – може похвалитися численними галереями, музеями, чудовим зоопарком. Цікаво, що Харків є єдиним українським містом, яке має повний комплект нагород Ради Європи. Дивовижні озера Сумщини зачаровують. Місто кораблів Миколаїв, зведене на півострові між Південним Бугом та Інгулом, здатне здивувати. Луцьк вразить мандрівників надзвичайними краєвидами замка Любарта, що є однією з найбільших і найстаровинніших фортець країни, й особливою атмосферою кафедральних соборів, а також подарує дивовижні краєвиди Волині.

Подорожувати Україною можна нескінченно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *