ОСТАННІ НОВИНИ

Де краще за все зробити тату у Львові

Омелян ШЕВЧУК

|

Сучасні технології краси надають можливість прикрасити свою шкіру татуюваннями всім, хто бажає. Причому розмір не має значення. Це може бути невеликий метелик на зап’ясті, або король-лев на всю спину. Тенденції моди в цьому питанні досить демократичні. Заборон немає, обмежень теж.

Зібравшись розмалювати своє тіло, треба знати, на що звернути увагу перш за все. Знайти відповідь на всі питання, що цікавлять, можна в кращій студії тату нашого міста VeAn Львів.

Довіра майстру

Більшість клієнтів, хто зважилися на тату, починають усвідомлювати сюжет задовго до процедури. Вони приходять в салон з готовим ескізом, побаченим в модному журналі або скачаним з інтернету. Решта йде за іншим принципом, залишаючи вибір за майстром. Мають рацію і ті, й інші.

Прийняте рішення буде майстром скориговано на предмет обмежень, у іншому випадку він запропонує на вибір каталог студії, в якому представлено понад 150 варіантів, які мають право на життя.

Остаточний вибір робить тільки клієнт.

Обмеження можуть бути з таких причин: 

  • обрана ділянка шкіри має підвищену чутливість, і голка принесе набагато більше хворобливих відчуттів;
  • розмір малюнка не вміщається в відведену для нього площу;
  • лімітовано кількість фрагментів на обраній ділянці.

Порада від  татуювальників мережі «VeAn». Отримайте професійну консультацію від спеціаліста. Він пояснить всі пр иховані нюанси процесу, допоможе вибрати сюжетну лінію малюнка. Не треба соромитися запитувати, тим паче – послуга безкоштовна.

Кращі серед кращих

Працівники студії відрізняються високим рівнем кваліфікації, відповідальним ставленням до справи і природним талантом. Всі вони отримали профільне навчання, досягнуту майстерність вони постійно підтверджують участю в вітчизняних конкурсах і фестивалях тату. Спеціалісти салону є членами Всеукраїнської асоціації татуювальників.

Краще всього про творчу людину може розповісти його мистецтво. Примірники робіт можна знайти на сайті студії. Ласкаво просимо.

Довіряй, але перевіряй

Що можна сказати про тату. Це міні-операція на шкірі. Тому чистота і стерильність – обов’язкова запорука здоров’я клієнта. Якщо ви вирішили зробити татуювання, то перше, на що треба звертати увагу при виборі салону – це чистота. Причому там повинно бути не просто чисто, а стерильно чисто.

Майстри студії «VeAn» працюють тільки з одноразовими витратними матеріалами, виробленими в США та Європі. Терміни придатності знаходяться під постійним контролем.

Весь інструмент, що знаходиться в контакті зі шкірою клієнта, обробляється дезінфікуючими розчинами або проходить термообробку при температурі 185º С. Звіт виконаних дій записується у відповідний журнал.

Порада від спеціалістів студії «VeAn». Перш за все про свою безпеку повинні подбати ви самі. Обравши салон, зверніть увагу на чистоту і стерильність приміщення, проконтролюйте, щоб всі стерильні пакети розкривалися на ваших очах, поцікавтеся наявністю сертифікатів відповідності, стерильності і якості.

Тату: раз і назавжди

Охочих зробити тату на місяць або два доведеться розчарувати. Тимчасових татуювань не буває. Вони робляться раз і на все життя. Все одноразове може називатися по-різному, але тільки не «наколкою». Зазвичай це перекладні картинки або малюнки на шкірі хною.

Татуювання, зроблене нашими спеціалістами, прекрасно зберігає свій колір і контури протягом усього життя і навіть трохи довше. Ніяких синьо-зелених відтінків або розповзання обрису. А причина такого довголіття в тому, що в нашій студії використовуються тільки сертифіковані фарби від брендових європейських і американських виробників.

Незважаючи ні на що до вибору татуювання потрібно підходити з усією серйозністю. Бо на цей момент сучасне обладнання неспроможне без сліду видалити «наколку». Навіть найпрогресивніший лазер лише освітлює малюнок. Але процедура видалення займе багато часу і не дасть 100% результату. Від сеансу до сеансу тату буде втрачати свою інтенсивність, але тільки в одиничних випадках пігментація зникає. Але це скоріше індивідуальні особливості шкіри клієнта.

Немає приводу для смутку, професіонали студії нанесуть нову «наколку» поверх освітленого тату. І шкіра знову засяє новими фарбами і буде тішити власника свіжим сюжетом. Але є одне непорушне правило: нове татуювання повинно бути в два рази більше колишнього за площею.

Рекомендації після процедури

Після нанесення тату якість малюнка залежить від подальшого беззаперечного виконання рекомендацій і настанов майстра. «Наколка» – це хоч і невелике, але все ж таки порушення шкірного покриву. Не можна деякий час засмагати і мочити місце татуювання. Тому краще утриматися від відвідування солярію, басейну або пляжу.

У цей важливий період часу клієнт не залишиться без підтримки. У будь-який момент він може проконсультуватися щодо питання, яке його турбує, і отримати професійну вичерпну консультацію. Майстер студії «VeAn» обов’язково передзвонить і потурбується.

Складові вартості тату

Вартість татуювання визначається за трьома складовими:

  • якість витратних матеріалів;
  • розмір малюнка;
  • кваліфікація виконавця.

У студії мінімальна ціна тату становить 400 гривень. Для клієнтів «VeAn» наш салон проводить акції з помітними знижками.

Контакти: VeAnNew вул. Шевченка, 4

 тел. +380961122331

instagram: vean_tattoo_lviv

VeAnOld вул. Староєврейська, 5

тел. +380991477113

instagram: vean_tattoo_old_lviv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *