ОСТАННІ НОВИНИ

Очищення підписників одним натисканням

Олександр Косик

|

Соціальні мережі все більше займають користувачів. Особлива увага приділяється Instagram.

Цей сервіс для перегляду фотографій і постів поступово оновлює свої функції для зручності користувачів і бізнес-сторінок. Зовсім недавно була можливість задавати питання і відповідати в сторі, а сьогодні розробники пропонують видалити неприємних передплатників або зробити швидку чистку від ботів. Як саме здійснюється тестування, а також останні новини дня на 24tv.ua ви зможете подивитися в будь-який час.

Необхідність нововведення

Активні користувачі Instagram в курсі, наскільки проблематично спілкування з деякими передплатниками, які своїми нав’язливими зверненнями надмірно привертають увагу. Іноді важко визначити: чи хоче новий передплатник спілкування або буде пропонувати товари, писати неприємні коментарі.

Видалення передплатників дозволить очистити аккаунт, яким з різних причин необхідно приховати особисті фото.

Як працює нова функція

Співробітниками соціальної мережі було повідомлено, що тестування проходить успішно. Користувачі зможуть видаляти одиничні акаунти з числа передплатників, позбавляючи можливості переглядати сторі і фото, при цьому профіль залишається відкритим, і не потрібно застосовувати блокування.

На даний момент невідомо, коли всі зможуть скористатися нововведенням. Передбачається, що для видалення зайвих передплатників необхідно:

  • авторизуватися;
  • вибрати вкладку з передплатниками;
  • вибрати той акаунт, який бажано видалити або заблокувати;
  • натиснути на налаштування або три крапки поруч з ім’ям профілю і вибрати необхідну команду.

Єдиний недолік такої функції – трудомісткість видалення великої кількості підписників, операція дозволяє видалити без праці не більше п’яти акаунтів.

Дізнатися, коли саме подібний сервіс Instagram буде доступний, які нові функції і оновлення будуть запропоновані користувачам, ви зможете, ознайомившись з новинами і пізнавальними статтями на сайті «24 канал». Також сайт доступний в Google Play для смартфонів і планшетів, щоб свіжі новини завжди були під рукою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *