Олег Баран, голова Львівської міської організації Партії регіонів про відкриття стадіону у Львові

Львівський портал

|

“Відкриття Львівського стадіону для проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 стало радісною подією для всіх нас. Саме цим вчинком влада показала, що виконує завдання та зобов’язання, які взяла на себе і неодноразово озвучувала.

І це доконаний факт: Євро-2012 відбудеться. І воно буде у Львові, а місто зможе показати туристам, не лише, для прикладу, пам’ятки архітектури, але й сучасний стадіон європейського рівня. Я думаю, що ми маємо лише пишатися з того, що відбулося на Львівщині.

Влада робила, робить і буде робити все, щоб думка наших громадян змінювалася в позитивну сторону. Помилки є, вони були завжди і у всіх. Адже лише той уникає помилок, хто нічого не робить. Однак всіма своїми діями – ремонтами доріг, побудовою стадіону – влада доводить, що сьогоднішній день ми маємо конструктив і реальну роботу. І ми всі, мешканці Львівщини, переконаємося у тому, що це ті люди, яких варто підтримувати і , переконаний, у недалекому майбутньому наш президент матиме таку підтримку, якої ще не мав жоден із президентів».

 

Нагадаємо, 29 жовтня у Львові відкрили новий стадіон, що прийматиме матчі Євро-2012. Його вартість становить майже 2,34 мільярда гривень і він вміщує 34,9 тисячі глядачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *