ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначають 120-річницю від дня народження Коновальця

Львівський портал

|

Сьогодні у Львові відбудеться низка заходів у рамках святкування 120-річного ювілею видатного діяча визвольного руху Євгена Коновальця, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Зокрема, відбудеться свято вулиці названої іменем полковника Євгена Коновальця. Свято розпочнеться урочистою ходою представників громадських організацій, політичних партій та рухів, учнів навчальних закладів та мешканців району.

«Щиро запрошуємо усіх охочих, усіх небайдужих відвідати наше свято та долучитися до вшанування видатного сина українського народу. Під час заходів кожен присутній матиме змогу отримати буклет-пам’ятку з біографічною довідкою про полковника Євгена Коновальця», – каже голова Франківської РА Михайло Космина.
Згідно з програмою святкувань, о першій годині на початку вулиці Коновальця виставлять почесну варту біля меморіальної таблиці. Також планується покласти квіти та вінки до меморіальної таблиці Коновальцю на розі вулиць Бандери — Коновальця) і пройти колоною по вулиці Коновальця.
Саме ж свято пройде у спорткомплексі “Україна” – виступатимуть хор вояків УПА «Повстанець, колективи художньої самодіяльності та заслужений артист України Мар`ян Шуневич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *